Grade

Grade MAKŠĶERĒŠANAS MUGURSOMA COMPACT

Pieejamība: Iepriekšpasūtījums
ID: 21272
Produkta kods: 6400-530
Svītrkods: 8716851423548

218.37€
(Bez PVN: 180.48€)

Saņem preci:

  • 5 - 15 darba dienu laikā, ja preces noliktavas statuss apzīmēts "Ir pieejams"
  • Ja noliktavas statusā ir "Iepriekšpasūtijums" preci var pasūtīt-piegāde uzreiz pēc saņemšanas no ražotāja
  • Ja noliktavas statusā ir  "Izpārdots" šī prece izpārdota un šobrīd nav pieejama
Uzmanību:
Minimālā pirkuma summa 29.99 eur.
Bezmaksas piegāde pirkumam virs 65 eur. uz Latvijas pasta nodaļu
Preču piegāde notiek sadarbībā ar Latvijas vadošajiem kurjerpakalpojumu sniedzējiem DPD, Venipak, Latvijas pasts un citiem.

     

 

Apmaksas iespējas

 Imagem Imagem

Specifikācija

Parametri: 37x43x25cm
Ražotājs: STRTG
Daudzums: 1
Iepakojumā: 1
Ražotājvalsts: Ķīna

Preces apraksts

Grade izstrādes komanda izmantoja visu savu pieredzi šīs mugursomas izstrādē. Ar savu kompakto izmēru tas piedāvā vietu vissvarīgākajām lietām. Pateicoties biezajam un mīkstajam polsterējumam, to ir ļoti ērti nēsāt un var izmantot arī kā somu. Šī mugursoma ir ideāli piemērota īsām nodarbībām un mobilai makšķerēšanai! - Mugursoma, kas atverama kā soma - Bankas stieņa cilpas ērtai koduma rādītāju un pārpalikumu transportēšanai - Apakšpusē esošajām siksnām var piestiprināt atkabinamo paklājiņu. - īpaši spēcīgi, augstas kvalitātes rāvējslēdzēji - Viegli tīrāma, ūdensizturīga PVC iekšējā odere - Ļoti ērti muguras paliktņi un plecu siksnas - Moduļu konstrukcija kombinācijā ar dažādu šķiru izstrādājumiem - augsts valkāšanas komforts - Apdare ar kamuflāžas rakstu

Atsauksmes (0)


Rakstīt atsauksmi


       

Izlases produkti LV Skatīt vairāk

Jaunākie produkti

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums